Меси, Бускетс и Алба са си споделили какво ще правят: Барселона е на ход


Меси, Бускетс и Алба са си споделили какво ще правят: Барселона е на ход
Снимка: Getty Images

3565 0

Радио "Каталуния" разкри пред слушателите си и читателите на електронното издание в сряда подробности около изминалата среща между двойките на Лионел Меси, Бускетс и Алба в каталунски ресторант. 

Те се срещат отново в рамките на броени месеци, след като аржентинецът отново пътува до Барселона наскоро. Този път той с увереност е споделил на добрите си приятели и бивши съотборници какво мисли да предприеме за своето професионално бъдеще.

Желанието на Меси

Оказва се, че Меси с увереност е споделил, че му предстои завръщане, ако клубът успее да го регистрира. Футболната общественост не е забравила провала на клуба през 2021 г., когато се наложи футболистът да напусне, но този път той е сигурен, че нещата ще се получат. 

По този начин преговорите между клуба и играча са на финална права и остава от "Камп Ноу" да направят нужното пред Ла Лига. Междувременно това обнадеждава и испанците, които са решени да останат в Барселона, щом Меси се завръща. 

Решението на испанците

Серхио Бускетс ще приеме офертата на клуба за нов едногодишен договор, след като настоящият му изтича след края на настоящия сезон. Алба пък ще се възползва от възможността едностранно да удължи договора си и по този начин тримата с Меси отново ще се съберат на "Камп Ноу" при положителен развой.

Следете Райо Валекано - Барселона НА ЖИВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички