Гави е провел среща с Шави - съобщил му е дали си тръгва от Барселона


Гави е провел среща с Шави - съобщил му е дали си тръгва от Барселона
Снимка: Getty Images

6331 0

Младата звезда на Барселона - Гави, е провел среща със своя мениджър на "Камп Ноу" Шави, на която е заявил своите намерения за бъдещето си, информира испанският "Sport".

Според изданието Гави е съобщил, че няма никакво намерение да си тръгва от Барселона въпреки редицата слухове, които го свързваха с най-различни европейски грандове.

Сложната ситуация с договора на Гави в испанския гигант постави бъдещето му в Каталуня на карта и имаше информации, че той може да се насочи към друг отбор като свободен агент през предстоящия трансферен прозорец.

18-годишният футболист наскоро подписа удължаване на договора, което изискваше от него да бъде регистриран в състава на първия отбор, но Ла Лига анулира контракта поради невъзможността на Барселона да спази лимитите на заплатите в първенството.

Кой отбор искаше да си осигури услугите на Гави?

Смята се, че Челси и редица други големи европейски клубове следят отблизо ситуацията, но "Sport" твърди, че играчът вече е дал да се разбере, че иска да остане на "Камп Ноу". На срещата си с Шави, Гави е бил категоричен, че не го интересуват оферти от други отбори.

Челси се надяваше да подпише с младока като свободен агент, с който да подсили редиците си в халфовата линия. Мнозина вярват, че Гави е универсален футболист, който би паснал на всякакъв игрови стил.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона успя да намери колосална сума, за да инвестира в "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички