Две звезди на Барселона опропастяват завръщането на Лионел Меси


Две звезди на Барселона опропастяват завръщането на Лионел Меси
Снимка: Getty Images

5603 0

Лионел Меси може да се завърне в Барселона след края на сезона, но според мнозина първо каталунският гранд ще трябва да реши финансовите си проблеми, преди да подпише с аржентинеца.

Две от звездите на Барселона - Франк Кесие и Андреас Кристенсен, обаче не желаят да намалят възнагражденията си, което може да попречи на завръщането на аржентинската легенда обратно на "Камп Ноу", твърди изданието "SPORT".

Според информацията президентът на "блаугранас" - Жоан Лапорта, е провел среща с всеки един от играчите и ги е помолил да намалят заплатите си, за да може клубът да подпише договор с Меси, който да спазва правилата на Ла Лига, но Кесие и Кристенсен са отказали тази молба.

Дуото пристигна на "Камп Ноу" със свободен трансфер. Кесие се присъедини от италианския шампион Милан през лятото, а Кристенсен го последва от лондонския гранд Челси. Съобщава се, че също така, ако двамата не променят решението си по казуса, то Барса ще трябва да търси други опции, с които да осигури завръщането на "Ла Пулга".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Педри "намигна" за завръщане на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички