Екзекуторът на Реал от Жирона призна: Барселона ми допада повече


Екзекуторът на Реал от Жирона призна: Барселона ми допада повече
Снимка: Getty Images

1062 0

Нападателят на Жирона Валентин Кастеянос призна, че симпатизира повече на Барселона, отколкото на Реал Мадрид. Снощи аржентинецът вкара 4 гола във вратата на "Белия балет" за успеха с 4:2 в мач от Ла Лига. По-рано през същия месец каталунският тим направи нулево равенство с гранда от своята област.

"Барселона ми харесва повече от Реал, заради Меси. Не знам дали Лионел е гледал вчерашния мач с Реал. За всички нас, аржентинците, той е бог. Лео ме накара да плача от радост на Световното първенство, той е най-добрият в света", казва 24-годишният Кастеянос, цитиран от журналиста Жерар Ромеро в Туитър.

През настоящия сезон в Ла Лига аржентинецът вкара 12 гола в 31 мача с екипа на Жирона. Той играе в тима под наем от Ню Йорк Сити. В каталунския отбор е от юли 2022 година.

Както е известно, Лионел Меси помогна на националния отбор на Аржентина да спечели Мондиал 2022 през декември. "Гаучосите" не бяха ставали първенци на света от 1986 година насам. А повече за личността и кариерата на Кастеянос можете да научите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички