"Лаутаро ще бъде титуляр почти веднага, ако отиде в Барселона, той е роден хищник"


"Лаутаро ще бъде титуляр почти веднага, ако отиде в Барселона, той е роден хищник"
Снимка: Getty Images/Guliver

1661 0

Президентът на аржентинския футболен клуб Расинг - Виктор Бланко вярва, че ако Лаутаро Мартинес премине в Барселона, то той ще се превърне в титуляр почти веднага. Припомняме, че играчът на Интер бе част от Расинг 4 сезона преди да отиде при "нерадзурите".

"Ако отиде в Барселона, той ще бъде титуляр след много кратко време. Той е роден победител и винаги се влага на максимум в подобни предизвикателства. Още повече, че е на 22 години и има неоспоримо преимущество над Луис Суарес в това отношение. Във футбола младите играчи започват да изместват по-опитните малко по малко" - започна Бланко.

"Способността, която има, за да се подобрява в кариерата си е изненадваща. Нямам съмнение, че е готов за Барселона. Може да му отнеме няколко месеца, за да се аклиматизира, но това е нужно за всеки играч. Докато беше в Расинг, Лаутаро е отказвал и на Реал Мадрид, и на Барселона, защото това бе най-доброто за него. Меси го видя какво може да прави в Аржентина. Той е роден голмайстор и хищник в наказателното поле" - сподели още Бланко. Междувременно, Барселона няма да плаща освобождаващата клауза на Лаутаро Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички