Посъветваха Лаутаро Мартинес да не напуска Интер поне още 3 години


Посъветваха Лаутаро Мартинес да не напуска Интер поне още 3 години
Снимка: Getty Images/Guliver

1457 0

Бившият нападател на Аржентина Ернан Креспо посъветва сънародника си Лаутаро Мартинес да не бърза да напуска Интер. Главен кандидат за футболиста се явява Барселона и се очаква още през лятото да подпише с каталунците.

"Лаутаро трябва да остане в Интер по една проста причина. Той се представяше отлично в Аржентина, когато бе играч на Расинг. В Интер той в продължение на една година стоя на скамейката. Това е първият сезон на Мартинес в ролята на футболист от стартовия състав.

На него са му нужни минимум три години, за да завърши израстването си. След това може да ходи където си иска", заяви Креспо. Самият той по време на кариерата си игра за Парма, Лацио, Интер, Милан и Челси, а за Аржентина записа 35 гола в 64 мача. Очаква се Интер да иска не по-малко от 65 млн. евро за 22-годишния Лаутаро Мартинес. А какво е условието на Интер, за да го пусне в Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички