Барселона няма да плаща освобождаващата клауза на Лаутаро Мартинес


Барселона няма да плаща освобождаващата клауза на Лаутаро Мартинес
Снимка: Getty Images/Gulliver

3023 0

Барселона няма намерение да плаща освобождаващата клауза от 98 милиона паунда на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес. За сметка на това каталунците са готови да дадат някои от своите играчи в размяна за аржентинския реализатор.

На „Камп Ноу“ се случиха някои непредвидени неща в последните седмици, като клубът принуди своите футболисти да намалят заплатите си със 70 процента по време на кризата с коронавируса. Според ‘Mundo Deportivo’ испанският шампион трудно ще може да извади исканите от Интер пари за нападателя, затова каталунците са готови да се разделят с някои от своите футболисти като част от сделката. 22-годишният футболист има желание да се присъедини към Барселона след края на сезона, но създалата се ситуация затруднява довършването на трансфера. В Каталуния виждат Лаутаро Мартинес като потенциален заместник на Луис Суарес, като капитанът на тима Лионел Меси е одобрил привличането на сънародника му.

От Интер обаче нямат никакво намерение да се разделят с Мартинес, тъй като считат, че задържането му би увеличило шансовете на отбора да спечели Серия А за пръв път от 2010-та година насам. Но „нерадзурите“ биха били склонни да пуснат футболиста, ако от Барселона предложат на Интер подходящите играчи за размяна. А ето какво условие е поставил Интер на Лаутаро Мартинес, за да напусне клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички