Контрактът е подготвен! Реал Мадрид само чака за заветното "ДА" от полузащитник


Контрактът е подготвен! Реал Мадрид само чака за заветното "ДА" от полузащитник
Снимка: Getty Images

3340 0

Изглежда, че Реал Мадрид е взел важно решение. Управата на "лос бланкос" е подготвила нов договор на своята легенда - Тони Кроос, и в момента само и единствено чака да чуе неговото решение, твърди италианският журналист Фабрицио Романо.

Според Романо мадридчани са готови с договора и неговите клаузи. Управата на тима не иска да се разделя със своя полузащитник, но все още чака да чуе неговото финално решение - дали иска да остане в клуба, или да си тръгне от него. Твърди се, че Кроос ще обяви намеренията си в началото на 2023 година.

По-рано през месеца, по време на пресконференция, германецът сподели, че не мисли много за удължаването на контракта си, но пък посочи, че иска да приключи кариерата си на "Сантиаго Бернабеу".

Откакто подписа с Реал, след сделка на стойност около 30 милиона евро през 2014 година, Кроос се превърна в ключов футболист на "лос бланкос". Той бе една трета от перфектно трио в халфовата линия заедно с Лука Модрич и Каземиро, които поведоха испанския гигант до нови върхове.

Като цяло 32-годишният футболист има 382 мача във всички турнири за Кралския клуб, като е отбелязал 25 гола и е направил 86 асистенции. Кроос вдигна четири титли от Шампионска лига, спечели четири Световни клубни първенства, четири Суперкупи на Европа и три трофея от испанската Ла Лига с Реал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Тибо Куртоа бе направен за смях от дребен португалец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички