СНИМКА: Модрич разгада сънародник и бе с голяма заслуга за спасена дузпа


СНИМКА: Модрич разгада сънародник и бе с голяма заслуга за спасена дузпа
Снимка: GettyImages

4822 0

Реал Мадрид съумя да спечели групата си в Шампионска лига, след като убедително спечели последната си среща от груповата фаза срещу Селтик с 5:1. "Викингите" не оставиха съмения на терена и бяха по-добри от съперника си по всеки един показател, но Лука Модрич от части улесни тима си от евентуално усложняване на двубоя. 

Хърватинът откри резултата след едва шест минути игра от бялата точка, след като противников футболист игра с ръка в наказателното поле. По-късно Родриго удвои разликата отново от дузпа, но "детелините" започнаха да създават проблеми и при една от атаките Менди извърши нарушение в наказателното поле. 

Това означаваше, че Селтик има възможност да намали до 2:1 пет минути преди почивката, но до попадение не се стигна заради брилянтните Модрич и Куртоа.

Зад топката застана сънародника на голмайстора - Йосип Юранович. 27-годишният полузащитник обаче се оказа разгадаем за носителя на "Златната топка" и звездата на Реал Мадрид посочи на белгийския страж къде ще бъде изпълнена дузпата. Модрич позна ъгъла, а Куртоа отрази опита и запази резултата до почивката. 

Ето какъв рекорд счупи хърватина в двубоя!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички