Килиан Мбапе избира между три номера в Реал Мадрид


Килиан Мбапе избира между три номера в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

7564 0

Килиан Мбапе е все по-близо до преминаване в Реал Мадрид. Авторитетното испанско издание "Марка" съобщи, че трансферът на нападателя на ПСЖ на "Бернабеу" е уреден и ще бъде обявен до часове. Парижани са приели последната оферта от Флорентино Перес, която е била на стойност 170 млн. евро плюс 10 милиона под формата на бонуси.

Сега "Марка" информира, че пред Мбапе има три варианта за номер, с който да играе. От Кралския клуб ще предложат на Мбапе да си избере някой от номерата 19, 5 или 23. Нападателят, който играе с номер 7 в Париж и с номер 10 за националния отбор на Франция, ще трябва да се примири с не толкова престижен номер в Мадрид.

Най-вероятно Мбапе ще се спре върху номер 19, който на практика е свободен. Номер 5 пък е свързан със Зинедин Зидан, който се подвизаваше именно с петица на гърба. Номер 23 пък понастоящем е притежание на Ферлан Менди, който обаче е готов да го отстъпи на новата звезда на "белите".

Появиха се информации, че от ПСЖ първоначално са поискали космическа сума за Мбапе, с която можеше да се счупи и трансферния рекорд на Неймар (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички