Съблекалнята на ПСЖ знае, че Килиан Мбапе напуска отбора


Съблекалнята на ПСЖ знае, че Килиан Мбапе напуска отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

2363 0

Килиан Мбапе се приближава все повече и повече към това да напусне Пари Сен Жермен и да се присъедини към Реал Мадрид. Испанският AS твърди, че вече всички футболисти на парижани в съблекалнята на отбора са наясно, че нападателят няма да брани цветовете на отбора през новия сезон.

Това се и затвърждава, след като играчът не бе повикан в групата за предстоящия мач на отбора с Реймс. В началото на месеца цареше оптимизъм, че Мбапе ще продължи да играе на „Парк де Пренс”, но с напредването на дните този ентусиазъм стихна.

Парижани се надяваха да подновят договора на играча, за да елиминират всякакви опции да го видят в бяло през новия сезон. Желанието на играча да напусне отбора и да заиграе в Реал не датира отскоро, а фактът, че отказа всички оферти от борда на ПСЖ за нов контракт го доказва още повече.

Ако не се случи някаква изненада в последните минути, то Мбапе със сигурност няма да продължи кариерата си в ПСЖ и ще подсили редиците на испанския колос от „Сантиаго Бернабеу”. Следващите часове са ключови да завърши тази сага през летния трансферен пазар.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички