Карим Бензема разкри за проблем с Жозе Моуриньо в миналото


Карим Бензема разкри за проблем с Жозе Моуриньо в миналото
Снимка: Getty Images

2834 0

Мегазвездата на Реал Мадрид Карим Бензема говори за стила си на игра, за началото си в клуба и за малкия проблем, който някога е имал с Жозе Моуриньо, който беше наставник на тима в периода 2010-2013г. След успешния си сезон французинът направи равносметка на досегашната си кариера.

"Играя инстинктивно, аз съм инстинктивен играч и каквото ми хрумне, го правя на терена", каза той в интервю за Onze Mondial. "Никога не си казвам, че щом съм срещу този защитник, трябва да направя това или онова". 

34-годишният играч разказва и за първите си дни в "Лос Бланкос и за трудностите, с които се е сблъскал в началото. "Първата ми кампания, първите шест месеца, бяха много трудни, тъй като бях сам и не говорех езика, така че всичко беше сложно.

"Бях пристигнал в нов свят, в нов отбор, в различен тип футбол. За щастие не се отказах."Спомням си, че в един момент имах малък проблем с Жозе Моуриньо.

"Срещнахме се в хотела и разговаряхме в деня преди мача с Реал Майорка.Не трябваше да играя в мача и докато спорехме, му казах, че утре ако ме пусне, ще вкарам гол и ще спечелим срещата.На следващия ден отбелязах попадение и победихме с 1:0. "

Френският национал коментира и отношенията си с Кристиано Роналдо. Кристиано Роналдо е един от футболистите, от които Бензема винаги се е вдъхновявал.

"Когато гледах какво прави, се опитвах да се концентрирам върху движенията му: дриблирането, завършването, подаването, боравенето с топката, разнищвах всичко в него", допълни ветеранът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Килиан Мбапе поздрави Карим Бензема за спечелената Шампионска лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички