Любопитна гледка: Килиан Мбапе поздрави Карим Бензема за спечелената Шампионска лига (ВИДЕО)


Любопитна гледка: Килиан Мбапе поздрави Карим Бензема за спечелената Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3193 0

В последните седмици напрежението по оста Мадрид - Париж се изостри изключително много, след като Килиан Мбапе реши да остане в ПСЖ, вместо да подпише договор с Реал. Мнозина футболисти на "белия балет" недвусмислено изказаха своите мнения относно това решение на младока, особено след спечелването на 14-ата Шампионска лига.

Сега обаче, на Карим Бензема му се наложи да се изправи лице в лице с Мбапе, тъй като двамата се присъединиха към лагера на Франция за предстоящите мачове от турнира Лига на нациите срещу Дания, Хърватия и Австрия.

Нападателят на Кралския клуб бе посрещнат по шампионски от сънародниците си Рафаел Варан, Антоан Гризман, Юго Лорис, Н'голо Канте, както и от треньора на "петлите" Дидие Дешан.

Официалната страница на световните шампиони в "Twitter" публикува видео от това посрещане, на което се вижда и как Килиан Мбапе с широка усмивка поздравява Бензема за спечелената Шампионска лига, а след това двамата се прегръщат. Тези кадри сложиха край на спекулациите, че двете звезди на световния футбол са скарани помежду си.

В интервю за "Telefoot", голмайсторът на Карло Анчелоти отправи следния призив: "Бих искал Мбапе да беше сбъднал мечтата си да дойде в Реал Мадрид и да можеше да играем заедно, но той избра ПСЖ и това негово решение трябва да бъде уважавано!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички