Как отговори капитанът на Барселона на въпрос за 2:8 от Байерн Мюнхен преди мача им?


Как отговори капитанът на Барселона на въпрос за 2:8 от Байерн Мюнхен преди мача им?
Снимка: Getty Images/Guliver

1975 0

Още в първите мачове от груповата фаза на Шампионска лига ще станем свидетели на голямо дерби - Барселона срещу Байерн Мюнхен. Двата тима играха през сезон 2019/20 на 1/4-финалната фаза и баварците записаха една от най-срамните страници в историята на каталунците, тъй като надделяха с 8:2. Тогава част от състава бе настоящият капитан Серхио Бускетс, който бе върнат към онзи резултат преди мача между двата тима във вторник (14.09). Ето и как отговори:

"Треньорът е нов (Нагелсман), има собствени отличителни черти. Съставът на отбора е същия с малки изключения като Тиаго Алкантара. Те са много завършен отбор и ще искат да спечелят, за да стартират по добър начин. Резултатът 2:8 е факт, който е труден за приемане. Във футбола понякога има положителни, а друг път негативни резултати. Вече сме наясно, че този път ще бъде различно. Различни отбори, различни сезони, различни обстоятелства.

Меси ни напусна и остави в състояние на шок заради това, което значи за Барселона и за мен. Това са трудни обстоятелства, с които да се справим, но сме се нагласили психически. Вече играем без Лео и трябва да свикнем с това. Във футбола всичко може да се случи, Челси не бе сред фаворитите през миналия сезон, но спечелиха трофея" - сподели Бускетс.

А пред Барселона се появиха още проблеми, тъй като ще бъде без свой титуляр до края на годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички