Манчестър Юнайтед цака Барселона за национал на Испания, Байерн Мюнхен също има интерес


Манчестър Юнайтед цака Барселона за национал на Испания, Байерн Мюнхен също има интерес
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2114 0

Според испанския таблоид "Marca" Манчестър Юнайтед ще влезе в битка с Барселона за подписа на испанския национал Дани Олмо през зимния трансферен прозорец. 

Изданието твърди, че "червените дяволи" са готови да извадят около 60 милиона евро за услугите на 23-годишния полузащитник, което ще бъде близо до предполагаемата му цена от 70 млн. евро. 

Смята се, че в последния ден от летния трансферен пазар Барса са се опитали да привлекат Олмо като заместник на Антоан Гризман, но настоящият му отбор РБ Лайпциг е отказал да го продаде, след като е нямало да има време да му намери заместник.

Според други информации пък, самият Дани Олмо желае да се завърне в Испания, след като е бил част от академията на Барселона в продължение на 7 години. 

С оглед на тежката финансова ситуация при "блаугранас" обаче, няма да е изненадващо ако Манчестър Юнайтед извади повече пари на масата и по този начин склони Лайпциг да им продаде един от най-добрите си играчи!

Дани Олмо игра в почти всички мачове на Испания на Европейското първенство по футбол, а след това бе част и от селекцията на "ла фурия роха" за Олимпиадата в Токио. "Marca" допълва, че немският колос Байерн Мюнхен също има интерес към него!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички