Жоан Лапорта избеснял в ложата на Барселона при равенството с Интер


Жоан Лапорта избеснял в ложата на Барселона при равенството с Интер
Снимка: Getty Images

1391 0

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта изпаднал в неистов гняв след последния съдийски сигнал на "Камп Ноу" при равенството 3:3 с Интер в Шампионска лига.  Резултатът до голяма степен подписа присъдата на каталунците в турнира, тъй като те ще се нуждаят от задължителни победи срещу Пизлен и Байерн Мюнхен, ако искат да имат шанс за 1/16 финалите. 

Президентът бил бесен на Пике и Бускетс

Според журналист от предаването "El Chiringuito", Лапорта бил готов да смазва наред, като на мушка били двамата капитани и най-опитните в отбора - Серхио Бускетс и Жерар Пике, като вторият до голяма степен носи вина за 2 от трите гола на Интер

" След мача Жоан Лапорта изпадна в моментен гняв. Матеу Алемани и Жорди Кройф трябваше да го успокояват“, обясни спортният журналист.

За никого не са тайна финансовите проблеми на Барселона, а Лапорта до голяма степен е разчитал на постъпленията от Шампионска лига, за да закрепи бюджета. Ако все пак каталунците излетят от турнира, то още през зимата може да се прибегне до прекратяването на договорите на двамата грешници, които така и не се съгласиха на намаляване на заплатите, въпреки многобройните разговори с тях, се казва още в предаването. 

Сега в клуба е настанало затишие през буря най-вече заради задаващото се Ел Класико с шампиона Реал Мадрид, който също има проблеми с доста контузени преди срещата. При провал срещу "кралския клуб" в Барселона промените може да започнат още идната седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички