Любопитно: Президентът на Барселона Жоан Лапорта на среща с агента на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)


Любопитно: Президентът на Барселона Жоан Лапорта на среща с агента на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1378 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта се срещна с португалския суперагент Жорже Мендеш в ресторант в каталунската столица. Двамата бяха заснети да влизат поотделно в ресторант в града, а към тях се присъедини и един от директорите на "лос кулес" Матеу Алемани.

Защо Жоан Лапорта се среща с агента на Кристиано Роналдо?

Както е известно, Жорже Мендеш е агент на петкратния носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо, който усилено си търсеше нов отбор през лятото. Португалската суперзвезда обаче едва ли е била обект на разговора между Мендеш и представителите на Барселона.

Мендеш и Лапорта в разговор за Бернардо Силва

Не е известно бившият футболист на Реал Мадрид въобще да представлява някакъв интерес за отбора на Барселона, който по-скоро се стреми към това да си върне легендата Лионел Меси. Журналистът Жерар Ромеро съобщава, че разговорът е бил във връзка с Бернардо Силва.

Звездата на Манчестър Сити бе желан от Барселона през лятото, а това бе признато открито и от двете страни, като Шави и Гуардиола коментираха потенциалния трансфер. В крайна сметка до трансфер на Бернардо Силва не се стигна, макар желанието на испанеца бе да се присъедини към каталунците.

Космическата цена, за която Манчестър Сити ще продаде Силва на Барселона!

Какво си казаха Жорже Мендеш и Барселона?

В Барселона обаче не са се отказали от желанието си да привлекат Бернардо Силва, заради което агентът на играча държи "лос кулес" в течение за всичко случващо се около него. Жерар Ромеро твърди, че на срещата Мендеш е запознал Лапорта и Алемани с новия контракт, който Сити предлага на Силва.

Подобна информация би следвало да бъде конфиденциална, а от лагера на Манчестър Сити едва ли ще са доволни от постъпката на Жорже Мендеш. Агентът обаче се опитва да защитава интересите на Бернардо Силва и вероятно е опитал да му уреди по-добри условия на "Камп Ноу".

Лапорта питал Жорже Мендеш и за Нико

Друга тема на разговора е било евентуалното предсрочно завръщане на Нико Гонзалес в тима на Барселона. Той бе преотстъпен на Валенсия до края на сезона, но сега каталунците искат да си го върнат. За правата на Нико също отговаря Жорже Мендеш.

През лятото Жорже Мендеш бе изключително активен в търсенето на нов отбор на Кристиано Роналдо, като го предложи и на много изненадващ клуб, за който никой не можеше и да си представи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички