Барса иска две звезди на Челси без пари


Барса иска две звезди на Челси без пари
Снимка: Getty Images

7108 0

Испанският колос Барселона иска да вземе две от звездите на Челси със свободни трансфери през идното лято, твърди британското издание Evening Standard. Каталунците желаят в отбора си полузащитниците Жоржиньо и Нголо Канте.

Контрактите на Жоржиньо и Канте на "Стамфорд Бридж" изтичат през идното лято, а от Барса ще опитат да ги убедят да продължат кариерите си на "Камп Ноу". Това би било сериозна загуба за отбора на Челси, който няма да може да прибере трансферна сума за звездите си.

Челси се опитва да поднови договорите на Жоржиньо и Канте, но на този етап няма успех. Канте се присъедини към "сините" още през 2016-а, веднага след като изведе Лестър до титлата във Висшата лига. Жоржиньо пък дойде от Наполи две години по-късно.

Барселона търси да привлича играчи като свободни агенти заради утежнената финансова ситуация в клуба. Жоржиньо и Канте не са единствените играчи, които каталунците искат да отмъкнат без пари. Ето кои са четирите звезди, които Барса ще опита да вземе със свободни трансфери!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички