"Изгубих контрол": Защитник на Валенсия помоли за прошка след безумието в мача срещу Реал Мадрид


"Изгубих контрол": Защитник на Валенсия помоли за прошка след безумието в мача срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1063 0

Защитникът на Валенсия Габриел Паулиста, който получи директен червен картон при загубата от Реал Мадрид заради безумния начин, по който изрита Винисиус Жуниор, поднесе своите извинения с пост в социалните мрежи и настоя, че не е имал намерение да контузи бразилската звезда на "белия балет".

В четвъртък вечер (2 февруари) тимът на Карло Анчелоти спечели с 2:0 на "Сантяго Бернабеу" срещу "прилепите", а Паулиста бе отстранен в 72-ата минута при вече оформен резултат.

"Приемам критиките и червения картон. Уважавам Винисиус и никога не съм искал да го нараня. Борим се много за този велик клуб (б.р. - Валенсия), в момента преминаваме през труден период и емоциите са големи. Понякога е невъзможно да ги контролираш", обясни Паулиста и допълни: "Изгубих контрол и искрено моля за прошка!"

Валенсия действително изпитва сериозни трудности през сезон 2022/23 и в момента е в серия от 3 поредни загуби във всички турнири. Старши треньорът Дженаро Гатузо бе уволнен преди броени дни, а тимът е на 14-то място в Ла Лига с едва 20 точки в актива си - само на 1 над чертата на изпадащите! Следващият мач за "прилепите" е в неделя (5 февруари) - гостуване на Жирона, за което Габриел Паулиста е наказан...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Винисиус ясно показа, че e прекратил предсрочно договора си със световен спортен бранд (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички