Жоао Кансело се озовал в Байерн, вместо Реал Мадрид заради Винисиус?


Жоао Кансело се озовал в Байерн, вместо Реал Мадрид заради Винисиус?
Снимка: Guliver/GettyImages

2040 0

Байерн Мюнхен осъществи един от най-неочакваните звездни трансфери по време на зимния трансферен прозорец. Става въпрос за привличането под наем на португалския национал Жоао Кансело, който продължава да е собственост на Манчестър Сити

Той подсили баварците до края на настоящата кампания, а към контракта му има опция и за откупуване на правата му след изтичане на временната договорка между двата клуба.

Специалистът по трансфери - Фабрицио Романо, обаче съобщава, че преди акостирането на португалеца в Мюнхен, той е можел да замени "Етихард" с друга световноизвестна арена.

Оказва се, че Реал Мадрид е получил предложение да привлече футболиста, но ръководните фактори са уточнили, че са доволни от настоящия състав и са отказали отличаващия се футболист. Така те не привлякоха нито един футболист по време на зимния трансферен прозорец.

Италианският журналист обаче добавя, че в ситуацията с португалеца роля е изиграл и обещаващият талант Винисиус Тобиас. Той продължава да се "шлифова" в дубъла на Реал Мадрид, но напоследък все по-често тема на разговори е възможността да се озове в първия тим.

Кансело вече дебютира с асистенция при гостуващия успех на баварците над Майнц за Купата с 4:0.

Вижете ВИДЕО от силния дебют на Жоао Кансело в Байерн Мюнхен!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички