Винисиус ясно показа, че e прекратил предсрочно договора си със световен спортен бранд (СНИМКА)


Винисиус ясно показа, че e прекратил предсрочно договора си със световен спортен бранд (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2495 0

Реал Мадрид спечели три изключително важни точки срещу Валенсия, за да продължи преследването си на Барселона в Ла Лига. А Винисиус отново се превърна в главен герой. Бразилецът беше главният архитект на победата на "белите", при която отбеляза гол и се справи след нелепо опасен удар на Габриел Паулиста, който му донесе червен картон. Това беше мач, в който той в крайна сметка потвърди това, което беше публична тайна: раздялата му с Nike.

Винисиус, който е най-фаулираният играч на Ла Лига, се чувства подценен от американската марка от известно време и въпреки че има договор до 2028 г., 20-годишният нападател е решил да прекрати споразумението.

По време на играта Винисиус направи много очевиден жест, който показва несъгласието му с Nike. Бразилецът излезе на терена на "Сантиаго Бернабеу" и изигра първата част с изцяло черни обувки, без следа от лого или марка. През второто полувреме крилото реши да смени обувките си и се появи на терена с жълто-бели обувки. Отново спортното лого не се различаваше.

Връзката между играча и спортната марка започна през 2013 г., когато бразилецът все още беше млад играч, но в крайна сметка приключи. Нещата не изглеждаха обещаващи още преди Коледа, тъй като на Световното първенство в Катар Винисиус игра с бутонки, принадлежащи към стар модел от колекцията Mercurial, а в последния двубой видяхме окончателното потвърждение. И сега Puma вече са разработили стратегически план за атака към бразилеца и са в най-добрата позиция да получат услугите на 22-годишния нападател.

Припомняме, че Неймар вече подписа колосален договор с Puma в края на септември. В момента той е основният коз за германската марка, който може да убеди съотборника си от националния отбор да се присъедини към тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички