Камавинга блести в Реал Мадрид, но не е доволен от новата си позиция на терена


Камавинга блести в Реал Мадрид, но не е доволен от новата си позиция на терена
Снимка: Getty Images

2966 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че Едуардо Камавинга не обича да играе като ляв бек, въпреки че именно там е пускан в игра в последните двубои.

Френският национал игра 90 минути като ляв бек за Мадрид срещу Валенсия, като първият избор Ферланд Менди и резервният играч Давид Алаба бяха извън терена поради контузия. И Камавинга се справи добре със задълженията си, защитавайки стабилно, като същевременно предлагаше много атакуваща сила. Все пак Анчелоти призна, че Камавинга не обича да играе на тази позиция.

"Той ни изненада всички като ляв бек. Много го харесвам. Алаба е готов за завръщане в неделя и ще видим. Отборът страда по-малко, защото той работи добре. Той е играл много малко на тази позиция, но създава много опасности в противниковото поле. Освен това се справя много добре в защита. Той не го харесва, но ние го харесваме.", сподели Анчелоти след двубоя с Валенсия. А какво е състоянието на Едер Милитао и Карим Бензема, които се контузиха в двубоя - ето какво сподели Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички