Европейско дете-чудо пожела да отиде в Реал Мадрид


Европейско дете-чудо пожела да отиде в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1794 0

Визията на Флорентино Перес за Реал Мадрид е доминиращ успех както в Испания, така и в Европа, а най-добрите играчи в света му помагат да постигне целите си. 

Трансферната стратегия на "кралете" през последните години се върти около подписването на някои от най-добрите млади таланти в света и подпомагането им да процъфтяват в среда на най-високо ниво. Номерът вече проработи с Винисиус, Родриго и Орелиен Чуамени, наред с други, и те се надяват да проработи и с Ендрик, когато той се присъедини следващото лято.

Много играчи са привлечени да играят за Реал Мадрид, а младите играчи не остават по-назад. Един от тези, които категорично заявиха желанието си да облекат знаменитата бяла фланелка, е Рууни Барджи. Шведският тийнейджър е едно от най-перспективните деца в Европа и в разговор с Aftonbladet той изясни бъдещите си намерения за кариера.

" Целта ми е да стана най-добрият футболист в света. Имам го от дете. Никой не може да ме спре от това, освен мен самия. Мечтата, разбира се, е да направя следващата стъпка към големите лиги, клубове и турнири. А клубът, в който искам да попадна? Искам да играя в Реал Мадрид и да остана там много години." , каза 17-годишният полузащитник на Копенхаген.

С пазарна стойност от едва 2 милиона евро, Лос Бланкос може да удари Барджи и да го изпрати в отбора на "Кастилия" на Раул Гонзалес. Като алтернатива те могат да изчакат, докато той остави своя отпечатък за датския гранд, преди да грабнат младия атакуващ халф.

Вижте още: Реал Мадрид и Барселона са изпуснали 100-милионния Енцо Фернанес за 10 пъти по-малка сума

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички