Още едно попълнение пътува към "Камп Ноу"? Барселона в преговори с още един футболист на Челси


Още едно попълнение пътува към "Камп Ноу"? Барселона в преговори с още един футболист на Челси
Снимка: Getty Images

3549 0

Барселона постепенно набира скорост и излиза от дълбоката криза, в която отборът бе изпаднал. Информация за срещи между представители на клуба и различни футболни агенти не липсва всеки ден. Последната такава идва от редица чуждестранни авторитетни медии. 

След информацията за напреднали преговори между каталунците и Андреас Кристенсен, който е собственост на Челси, такава се появи и за друг защитник на английския гранд, а именно Антонио Рюдигер. 

По информация на Sky Sports доведеният брат на защитника - Сахр Сенези, който е и негов агент, е видян в хотел на Барселона в сряда вечер. С него са забелязани също представители на испанския гранд в лицето на Жорди Кройф и Матеу Алемани. Според медията, срещата е продължила повече от 2 часа. 

Договорът на футболиста с Челси изтича през това лято, а предвид проблемите със собствеността в клуба се очаква от "сините" да се разделят с част от звездите си. Именно две от тях са вече свързани с Барселона, като за Кристенсен се смята, че вече всичко е договорено. 

По-рано капитанът на каталунците - Серхио Бускетс, разкри трансфера на халф на Милан в отбора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички