Футболистът на Реал Мадрид Федерико Валверде качи топката на 5-ия етаж - буквално! (ВИДЕО)


Футболистът на Реал Мадрид Федерико Валверде качи топката на 5-ия етаж - буквално! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1961 0

Във вечерта на 7 ноември Реал Мадрид допусна първата си загуба в Ла Лига през сезон 2022/23, отстъпвайки на Райо Валекано при визитата си от 13-ия кръг.

По този начин тимът на Карло Анчелоти сдаде върха на Барселона и вече изостава от каталунците на две точки. Довечера Шави и компания дори могат да увеличат преднината си поне временно, тъй като гостуват на Осасуна в среща от 14-ия кръг.

Снощи бе много горещо на стадион "Вайекас" и над 14 000 зрители изгледаха победата на Райо срещу шампионите. Част от привържениците пък се бяха разположили на терасите на близката жилищна сграда зад едната от двете врати и от тях гледаха случващото се на терена.

В даден момент от мача топката дори успя да стигне до 5-ия етаж и да изненада трима мъже, а "виновник" за това бе Федерико Валверде! След изпълнение на корнер за Реал Мадрид, кълбото се озова на пътя на играча и той опита да нанесе силен удар по посока на вратата, но вместо това го запрати чак на петия етаж на кооперацията. Феновете на домакините пък се заляха от смях - вижте случката:

Video edited on Kapwing

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - След първата загуба на Реал Мадрид в Ла Лига за сезон 2022/23 - Карло Анчелоти не пожела да хвърли вината на съдиите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички