След първата загуба на Реал Мадрид в Ла Лига за сезон 2022/23 - Карло Анчелоти не пожела да хвърли вината на съдиите


След първата загуба на Реал Мадрид в Ла Лига за сезон 2022/23 - Карло Анчелоти не пожела да хвърли вината на съдиите
Снимка: Getty Images

3001 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, отказа да хвърли вината за загубата от Райо Валекано на реферите. Късно снощи (7 ноември) тимът му допусна първо поражение в първенството през кампанията и вече е на второ място в таблицата, изоставайки на две точки от лидера Барселона.

При резултат 2:2 вчера, Райо получи дузпа, която първоначално бе пропусната от Оскар Трехо, но ВАР видя, че Дани Карвахал е навлязъл в наказателното поле преди изпълнението и наказателният удар бе повторен. При втория опит Тибо Куртоа вече нямаше какво да стори, а това се оказа и победното попадение в мача.

Запитан след двубоя за съдиите, Анчелоти бе категоричен: "Нямам мнение, никакво. ВАР решава тези работи". Наставникът говори и за самата загуба: "Знаехме, че Райо играе по този начин. Те влизаха по-смело в единоборствата. Това просто беше лош мач за нас, това е".

"Трябваше да направим корекции в стратегията ни, но не ги направихме. Винисиус изпусна две или три положения, които по принцип вкарва. Марко Асенсио се представи добре. Липсваше ни свежест, което е нормално след толкова много срещи. Но, ако направим оценка на първия етап от сезона, смятам, че се справяме добре. Стигнахме до 1/8-финал в Шампионска лига и се представяме добре в Ла Лига", отчете Татко Карло.

*Преди паузата заради Световното първенство по футбол, за Реал Мадрид предстои само още един мач - домакинство на Кадис от 14-ия кръг, което е насрочено за 10 ноември от 22:30 часа!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички