Клоп: Реал Мадрид е с най-много трофеи, но и ние не се справяме зле


Клоп: Реал Мадрид е с най-много трофеи, но и ние не се справяме зле
Снимка: Getty Images

2104 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, направи първи коментар на жребия за първата елиминационна фаза в Шампионска лига за сезона, която ще сблъска миналогодишните финалисти в надпреварата - мърсисайдци и Реал Мадрид. 

Двата тима се срещнаха на финала и през 2018 г., а и в двата пъти "викингите" триумфираха в тяхната любима надпревара. Германският специалист обаче сподели, че е доволен от жребия, като напомни и за превърналите се в "класика" мачове между двата тима. 

"Това е истински двубой от Шампионската лига. Мачове, които говорят сами за себе си и всички трябва да се радваме, че ще участваме в тях", обясни Клоп пред клубния уебсайт, като си припомни и за преминалите срещи между двата тима в последно време.

"Знам, че играхме с Реал Мадрид в два финала неотдавна, но тези два клуба не се срещат често в елиминациите, така че ги чакаме с нетърпение. Реал е с най-много титли, но и нашата витрина не е прашна. Освен това, всеки човек на "Анфилд" знае колко много значат за нас тези мачове.

Доволни сме. До срещите с Реал Мадрид има няколко месеца, но още от сега е ясно каква ще бъде атмосферата на двата стадиона", добави Клоп.

Вижте каква новина около Ливърпул шокира футболната общественост днес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички