Феде Валверде назова кой футболист на Барселона иска да си "открадне" преди Ел Класико


Феде Валверде назова кой футболист на Барселона иска да си "открадне" преди Ел Класико
Снимка: Getty Images

9469 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Федрико Валверде избра съотборника си от Уругвай Роналд Араухо като играча на Барселона, когото би взел в отбора на "лос бланкос" преди предстоящото "Ел Класико".

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ МАДРИД: КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЕЛ КЛАСИКО

"Ако можех да взема един играч от Барселона? Мисля, че много хора знаят кого ще взема. Роналд Араухо. За мен той е един от най-добрите защитници в света, не само в Барселона. Освен че е страхотен играч, той е и страхотен човек. Въпреки че сме конкуренти на толкова високо ниво, аз винаги му желая най-доброто", сподели уругвайският халф.

25-годишният Валверде се превърна в ключов играч за "лос бланкос" от пристигането си през 2018 година на "Сантяго Бернабеу". В над 200 изяви в различни състезания, той отбеляза 19 гола.

Междувременно 24-годишният Араухо е в Барселона от 2019 г. Бранителят е допринесъл със седем гола в 120 мача в различни състезания. Той е един от основните избори на Шави, щом стане въпрос за неговата единайсеторка. 

"Ел Класико" вече "чука на вратата". Каталунци и мадридчани ще се изправят лице в лице на 28 октомври (събота) от 17:15 часа (българско време). Ето кои са тримата футболисти на Реал Мадрид, които притесняват Шави.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички