Ще играе ли Джуд Белингам срещу Барселона и кой ще бъде ляв бек - думите на Карло Анчелоти преди "Ел Класико"


Ще играе ли Джуд Белингам срещу Барселона и кой ще бъде ляв бек - думите на Карло Анчелоти преди "Ел Класико"
Снимка: Getty Images

1113 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, даде пресконференция преди гостуването на Барселона от 11-ия кръг на испанската Ла Лига.

*"Ел Класико" ще се проведе в събота, 28-и октомври, а началният час на дербито е 17:15 (българско време).

"Мотивирани сме! Това е важен и специален мач, какъвто е бил винаги, когато става въпрос за "Ел Класико". То ще бъде първото за сезон 2023/24, но ще има и други след него, при наличието на Ла Лига, Суперкупата, Шампионска лига...", започна Татко Карло, цитиран от официалния сайт на "белия балет".

"Намираме се в добра форма. Изключително развълнувани сме да се представим на високо ниво, настроението също е добро. Сега е перфектният момент да играем голям мач".

За Белингам

Наставникът на Кралския клуб обяви и че Джуд Белингам е окей и ще играе срещу Барселона: "Белингам ще бъде на терена! Възстановен е и ще тренира нормално днес. Няма нужда някой да му обяснява какво означава "Ел Класико", защото всеки професионалист гледа този тип мачове и знае за какво става въпрос в тях"

Кой ще бъде ляв бек?

Относно позицията на левия краен бранител Анчелоти обясни: "Камавинга се справи добре (б.р. - при победата срещу Брага). Менди има предимство, тъй като почиваше в мача от Шампионска лига. Имам доверие и на двамата. Често се случва играч, който е започнал от първата минута, да не завърши дадена среща, така че знам, че този, който не е титуляр, все пак има с какво да допринесе от пейката".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шави се сюрпризира преди Ел Класико и изрази надежди за съдийството!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички