"Не само Винисиус": Шави назова 3-ма играчи на Реал Мадрид, които ще тормозят Барса


"Не само Винисиус": Шави назова 3-ма играчи на Реал Мадрид, които ще тормозят Барса
Снимка: Getty Images

1868 0

Треньорът на Барселона - Шави, назова звездите на Реал Мадрид, които най-много ще затруднят неговия отбор в предстоящото "Ел Класико". Двата тима излизат един срещу друг в събота (28.10) от 17:15 часа (българско време).

Кои играчи на опонента отличи той?

Ден преди големия двубой наставникът на каталунците говори пред медиите на пресконференция. Той сподели очакванията си за срещата, впечатленията от собствения си тим и този на съперника, както и възможни стратегии за успех.

В даден етап на него бе зададен въпроса относно това как смята да спре суперзвездата на "кралете" Винисиус. Испанският специалист заяви категорично, че бразилецът далеч не е единственият опасен в редиците на Карло Анчелоти.

"Как ще спрем Винисиус ли? Не става въпрос само за Винисиус. Реал Мадрид има много други добри футболисти като Белингам, Валвердеи Родриго. Те са много силен отбор", коментира Шави, цитиран от "Madrid Universal". 

В каква форма са те?

Белингам, който се присъедини към "кралския клуб" от Борусия Дортмунд това лято, към момента се радва на страхотен сезон. На този етап англичанинът има на сметката си 11 гола и 3 асистенции в 12 мача във всички турнири с бялата фланелка.

Феде Валверде от своя страна през последните години се утвърди като неизменна част от състава на "лос бланкос". Той има 1 попадение и 3 голови подавания в 13 срещи до момента.

Родриго, който участва в 30 гола през изминалата кампания, също е ключов в редиците на Анчелоти. До момента бразилецът може да се похвали с 2 попадения.

А кои са големите отсъстващи от състава на Шави?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички