Барселона - Реал Мадрид по ТВ: Kъде да гледаме Ел Класико?


Барселона - Реал Мадрид по ТВ: Kъде да гледаме Ел Класико?
Снимка: GettyImages

6604 0

Барселона и Реал Мадрид влизат в епизод пореден на едно от най-великите съперничества в историята на футбола. В събота (28.10) двата испански колоса се изправят лице в лице в битка за върха в Ла Лига.

Формата на на Барселона и Реал

Каталунците влизат в битката без нито една загуба от началото на сезона. Към момента в шампионата възпитаниците на Шави записаха 7 победи и 3 равенства. В Шампионска лига те са безупречни - 3 успеха и нито една грешна стъпка. В съботния следобед те се изправят срещу най-големия си опонент, а евентуална нова победа би ги пратила пред Реал (който е с 25 пункта) и зад изненадващия лидер Жирона - 28 точки. 

"Кралете" от своя страна допуснаха 1 поражение в първенството - от градския си съперник Атлетико Мадрид с 1:3. В предходния кръг пък момчетата на Карло Анчелоти не успяха да се справят със Севиля, завършвайки с равенство 1:1. Така на този етап те имат 8 победи, 1 реми и 1 загуба. Въпреки това, при успех ще си върнат лидерската позиция, тъй като надвиха Жирона с 3:0 в пряк дуел. За разлика от Ла Лига - в Шампионска лига те са безупречни с 3 от 3 успехи.

Какво говори историята на Ел Класико?

В исторически план тези два съперника са се изправяли един срещу друг цели 254 пъти. В 100 от тях "блаугранас" се поздравяват с успеха срещу 103 за "лос бланкос". 51 от мачовете завършват наравно. Последният такъв помежду им бе приятелски и се състоя в края на юли. Тогава "лос кулес" постигнаха класически успех с 3:0.

Къде да гледаме Ел Класико?

В 16:00 часа преди срещата ще има специално студио, като самото "Ел Класико" е с начален час 17:15 ч. (българско време) и ще бъде предавано ПРЯКО в ефира на "Max Sport 4". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите дербито Ел Класико Барселона - Реал Мадрид НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички