Екипът на Барселона за следващия сезон предизвика голям ентусиазъм сред феновете (СНИМКИ)


Екипът на Барселона за следващия сезон предизвика голям ентусиазъм сред феновете (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

4517 0

Феновете на Барселона реагират доста ентусиазирано на последната появила се информация из социалните мрежи за домакинския екип за сезон 2023-24. Новият дизайн напомня за средата на 2000-те с по-опростен и класически дизайн.

Дизайнът наподобява на екипите отпреди 20 години

Като цяло Барселона са склонни да се колебаят между по-класически дизайн и по-радикална промяна напоследък. Изглежда обаче, че ще преминат към по-традиционен дизайн отново този сезон, според "FootyHeadlines".

Техният домакински екип ще се състои само от трите основни ивици, с бял надпис на спонсора "Spotif"y и бяла емблема на "Nike". Дизайнът е подобен на този от 2003/04, първият период под управлението на Жоан Лапорта като президент. Включително и присъствието на личности като Луис Енрике, Роналдиньо и Шави Ернандес.

Техният екип за гостуване "изтече" по-рано през годината, където се очаква Барселона да се върне към чисто бял екип за първи път от 70-те години на миналия век. Барселона се захвана с идеята този сезон, като създаде сив дизайн. Той също така ще включва ретро емблема от същата епоха. Големият съперник на Барселона - Реал Мадрид също се връща към традиционните си екипи. (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички