Реал Мадрид се връща към традициите си с фланелката за следващия сезон (СНИМКИ)


Реал Мадрид се връща към традициите си с фланелката за следващия сезон (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

2400 0

Футболният сезон 2022/23 няма да приключи до юни, но повечето клубове вече работят върху дизайна на фланелките си за следващия сезон. В сътрудничество с Adidas, Реал Мадрид се очаква да пусне домакинския екип за следващия сезон през лятото. Снимки на възможния дизайн на фланелката обаче вече се появиха в социалните мрежи.

Връщане към традиционния дизайн

Footy Headlines разкри, че "белия балет" ще се върне към традиционния си дизайн. Те ще възстановят златния цвят на титулярната си фланелка след няколко години експериментиране с други нюанси от цветовата палитра.

Не е изненадващо, че фланелката е изцяло бяла с някои детайли в златно и черно на ръкавите и яката, като Adidas премахват дизайна на поло. Footy Headlines също така обяснява, че новата фланелка ще наподобява домакинската фланелка от сезон 2011/12. През този сезон Реал Мадрид достигна границата от 100 точки под ръководството на Жозе Моуриньо. По-рано пък се появи информация, че Реал Мадрид обръща гръб както на Барселона, така и на Ла Лига заради скандали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички