И Суарес със загадъчно съобщение за завръщането на Лионел Меси в Барселона (СНИМКА)


И Суарес със загадъчно съобщение за завръщането на Лионел Меси в Барселона (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2986 0

Уругваецът Луис Суарес вече изигра своята роля и написа нова глава в драмата около професионалното бъдеще на Лионел Меси.  Двамата имаха изключително успешен период на "Камп Ноу" и без съмнение беше най-големият му съучастник в съблекалнята, както и най-добрият му приятел извън терена.

В четвъртък Суарес се възползва от публикация на "блауграна", в която си спомни деня, в който вкара четири от осемте гола срещу Депортиво Ла Коруня (20 април 2016 г.). Така той сподели този момент с Меси в историите си в Instagram, добавяйки емотиконка "назад" и споменаване на личния профил на Меси.

Какво съобщение искаше да изпрати Суарес от личния си акаунт в Instagram?

Отговорът може да е просто спомен за минали времена, когато са били щастливи заедно или го съветва да се върне в Барселона, за да завърши професионалната си кариера на мястото, където е спечелил всичко.

По-рано вече имаше информация, че съблекалнята на Барселона е дала своето "да" на завръщането на Меси през предстоящото лято.

Всъщност треньорът Шави Ернандес вече е подготвил "терена" за неговото завръщане. Треньорът, който убеден в пристигането му, им е обяснил как би се вписал в състава. За клуба моментът е сега, когато договорът на Меси с ПСЖ изтича на 30 юни след два сезона във Франция. А в Барселона дори се надяват Меси да формира голяма част от приходите им за идния сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички