Дани Алвеш покани Лионел Меси на 'последен танц' в Барселона


Дани Алвеш покани Лионел Меси на 'последен танц' в Барселона
Снимка: Getty Images

6788 0

Десният бек на Барселона Дани Алвеш изобщо не крие, че иска Лионел Меси да се завърне на "Камп Ноу" за един последен 'съвместен танц'. В интервю пред "Diario Sport", бразилецът каза следното:

"Не съм запознат какво мисли или какво иска да прави. Той би могъл да се върне за един "последен танц" с мен. Защо не? Няма по-добро място от тук. Няма как да сме по-добре без Барса. Меси напусна и опита нещо ново. Време е да се върне у дома, ако има желание".

От началото на 2022 г. все по-усилено се твърди, че Лионел Меси не е щастлив в Париж и би обмислил завръщане в Испания в близкото бъдеще. През идното лято той ще навърши 35 години, а Световното първенство по футбол в Катар (21 ноември - 18 декември) е основната му цел през следващия сезон 2022/23!

Аржентинецът има договор с ПСЖ до лятото на 2023 година, но със сигурност феновете на Барселона биха искали отново да видят Меси с "червено-синята" тениска. Бълхата "спря числата" в Каталуния на 777 мача във всички турнири, в които отбеляза 672 гола и достави още 302 асистенции...

Вижте още:

Нов "залп" по Кристиано Роналдо - детска организация "вдигна ръце" от CR7

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички