Алвеш за единия измежду Холанд и Мбапе: Не бих похарчил много за него


Алвеш за единия измежду Холанд и Мбапе: Не бих похарчил много за него
Снимка: Getty Images

1607 0

Бекът на Барселона Дани Алвеш е на мнение, че Килиан Мбапе е по-добрият играч за привличане в сравнение с Ерлинг Холанд. "Бих заложил на Мбапе първо", посочи той. Според слуховете Барселона е в борбата както за френския нападател, така и за норвежкия му колега в атака, въпреки че очакванията са французинът да отиде в Реал Мадрид.

38-годишният бразилски национал заяви, че би гонил Мбапе вместо Холанд. „Няма да хвърля всичко за Холанд. Честно казано, не бих похарчил много пари за него. За Мбапе - да, но не и за Холанд. Играя като спортен директор тук, но бих заложил на Мбапе първо. Той изглежда по-завършен във всеки аспект. Ако ще правиш голяма инвестиция, трябва да го сториш за най-добрите. Ако зависеше от мен, щях да заложа на Мбапе", каза той пред "Спорт".

Независимо от присъствието на играчи като Педри в тима, Алвеш вярва, че клубът ще трябва да се активизира на пазара през лятото. "Футболът днес не дава време на младоците да покажат това, на което са способни. Спортът изисква максимума от теб от самото начало. Въпреки това, не бих похарчил много пари за определени играчи“, подчерта ветеранът. А ето защо Барса не са взели Мбапе преди 4 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички