Нов "залп" по Кристиано Роналдо - детска организация "вдигна ръце" от CR7


Нов "залп" по Кристиано Роналдо - детска организация "вдигна ръце" от CR7
Снимка: Getty Images

2646 0

Съботната (9 април) загуба от Евертън не беше най-лошото, което можеше да се случи на Кристиано Роналдо, след като звездата на Манчестър Юнайтед се забърка в скандал, чупейки телефона на привърженик, докато напускаше терена на "Гудисън Парк".

Впоследствие CR7 се извини за своята постъпка, но в крайна сметка се оказа, че устройството е било на 14-годишно момче с аутизъм, за когото този мач е бил първият, който гледа на живо в своя живот (прочетете разказа на майка му).

В днешния 11 април пък стана ясно, че една от водещите детски благотворителни организации на Острова - "Save the Children", вече е свалила доверието си от португалеца и обяви, че той повече няма да бъде сред нейните 'посланици'.

Интересно е да се отбележи, че от 2018 година насам Роналдо не е работил активно с тази структура, но пък е глобален посланик и на световната детска организация към ООН - УНИЦЕФ.

Предстои да разберем какво влияние, в дългосрочен план, ще окаже случката след края на мача с Евертън на Кристиано, който се слави с безупречен имидж!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички