Последното Ел Класико е възбудило Дани Алвеш, победата била малка


Последното Ел Класико е възбудило Дани Алвеш, победата била малка
Снимка: Guliver/GettyImages

1201 0

Дани Алвеш се пошегува в свой стил, че шокиращата победа на Барселона с 4:0 в последното Ел Класико толкова го е впечатлила, че се е възбудил. 38-годишният ветеран влезе като резерва през второто полувреме на "Сантиаго Бернабеу", а успехът сложи край на мрачната серия от 5 поредни загуби на каталунците от вечния съперник във всички турнири.

"Мисля че 6:0 щеше да е реален резултат, но трябва да призная, че и 4:0 ме възбуди. Беше истинско чукане", коментира латиноамериканецът пред Mundo Deportivo

Алвеш се завърна по-рано през сезона за втория си престой на "Ноу Камп", след като бе напуснал преди 6 години. Именно той е участвал в незабравими каталунски акции (6-2 и 5-0) над Реал, но той определя последната като най-специална, заради тежкия период, в който бе изпаднал клубът.

"Барса отново се състезава и феновете са развълнувани. Уважението към клубът бе изгубено, но вече всички знаят, че отново сме конкурентен отбор", добави защитникът.

Въпреки че клубът няма да триумфира в Ла Лига през настоящия сезон, Шави даде заявка за сериозна промяна в тима, а евентуалните нови играчи биха спомогнали за битката през следващата кампания. Барселона продължава борбата за единствения трофей, който никога не е печелил – Лига Европа, където е на една победа над Айнтрахт (1:1) от полуфиналите. Там тимът би срещнал победителя от двойката Уест Хям – Лион (1:1).

А ето кой играч Барселона ще пробва да открадне от Реал!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички