Килиан Мбапе съжали - било срамно, че едва сега успяват да се напаснат с Лионел Меси и Неймар


Килиан Мбапе съжали - било срамно, че едва сега успяват да се напаснат с Лионел Меси и Неймар
Снимка: Getty Images

13018 0

Една от трите големи звезди на ПСЖ - Килиан Мбапе, изрази съжалението си за това, че едва сега, толкова късно през сезона, е успял да изгради добра връзка с Неймар и Лионел Меси. Късно снощи парижани вкараха 6 гола на Клермон, а французинът и бразилецът записаха по един хеттрик. Аржентинецът също се отчете с такъв, но от асистенции.

"Срамно е, че се случва чак сега. Имаше доста обстоятелства и събития, които забавиха този процес", каза Мбапе пред "Canal+" след мача и добави: "Усещаме, че сме трима качествени играчи и се опитваме да помагаме на отбора максимално. Доволни сме. Забавляваме се много и мисля, че дадохме малко от това забавление и на феновете".

Въпреки тези думи, младокът отказа да отговори директно дали това партньорство с Меси и Неймар ще го накара да остане на "Парк де Пренс" и заяви загадъчно:

"Вече отговорих. Неймар и Меси са тук от месец юли. Виждал съм ги много пъти. Вече отговорих", побърза да "потуши" нови въпроси за бъдещето си той.

ПСЖ бе елиминиран за Купата на Франция от Ница през януари и отпадна от Реал Мадрид на 1/8-финал в Шампионска лига, но все пак е устремен към десетата си титла от Лига 1.

"В живота е така - понякога побеждаваш, понякога губиш. Винаги трябва да гледаш напред. Болеше ни и все още болката я има, но трябва да бъдем позитивни, да покажем, че сме голям клуб и голям отбор, който е тук, за да печели трофеи", завърши философски Мбапе.

Вижте още

Ще сгреши ли Килиан Мбапе, ако избере Реал Мадрид пред ПСЖ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички