Барселона се обърна към полицията, за да предпази звездите си от "тиктокъри"


Барселона се обърна към полицията, за да предпази звездите си от "тиктокъри"

1209 0

Ръководството на Барселона иска да подобри безопасността на своята тренировъчна база така, че футболистите да не бъдат преследвани от фенове, съобщава "ESPN". Звездите на "блауграна" са се превърнали в мишени за потребители на социалната мрежа "Tik Tok". Лео Меси и компания са заснемани постоянно от близка дистанция, но и често биват обиждани с надеждата да получат реакция.

Както е известно, в началото на месеца Меси беше изнервен от фенове, които обградиха колата му, за да го снимат. Той им се скара и им направи уместна забележка, след което ловците на кадри му се извиниха. Подробности и видео от момента можете да видите тук.

Антоан Гризман и Френки Де Йонг също са били мишени на "тиктокърите". Наскоро пък Самюел Юмтити е бил приближен от група младежи в близост до светофар. Когато защитникът е излязъл за малко от автомобила си, те са му изкрещели да отиде в дублиращия отбор на Барселона.

Според ESPN от Барселона са провели предварителни разговори с полицията за подобряване на сигурността около тренировъчната база за времето, в което играчите идват и си тръгват от занимания. Органите на реда са заявили, че ще бъде трудно да се попречи на хората да приближават автомобилите на звездите. А как каталунски фенове нападнаха Гризман заради Меси вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички