"Уважавай Меси!": Фенове на Барселона нападнаха Гризман (ВИДЕО)


"Уважавай Меси!": Фенове на Барселона нападнаха Гризман (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1281 0

Нападателят на Барселона Антоан Гризман бе нападнат от фенове на тима след поредното твърдение в медиите, че той има конфликт с капитана на каталунците Лионел Меси. Реално, от първия ден след трансфера му на "Камп ноу" за французина се говори, че има проблеми с Меси, а преди това имаше информация, че той е отказал на Барселона, тъй като не искал да бъде "лейтенант на Меси".

Последният слух за конфликт между съотборниците бе разпален след изказването на бившия агент на Гризман по повод аржентинеца. Мъжът, чието име е Ерик Олхатс, зави, че Меси е виновен за лошата адаптация на бившия му клиент в клуба и бледата му игра. Когато бе запитан за думите на Олхатс, Меси заяви: "Идиот. Колко още ще ме обвинявате за всички проблеми на Барселона? Омръзна ми от това!".

Поради тази причина няколко фенове на Барселона причакаха Гризман около паркинга на клубната база. Когато французинът се появи с колата си, привържениците атакуваха возилото. Те удариха по бронята на автомобила и изкрещяха на Гризман да уважава Меси. А ето с кои 7 важни проблема ще трябва да се справи новият президент на Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички