Лионел Меси всъщност е блестящ срещу топ клубовете от Висшата лига (ВИДЕО)


Лионел Меси всъщност е блестящ срещу топ клубовете от Висшата лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3086 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси се е наслаждавал на страхотни моменти през годините срещу най-големите клубове от английската Висша лига. Разбира се, срещите с тях са се осъществявали чрез най-престижния европейски клубен турнир - Шампионска лига.

В интернет пространството популярност набира видео, на което са подбрани най-добрите му моменти, в които буквално унижава и унищожава грандовете от Острова. 33-годишният аржентинец е играл 34 мача срещу английски отбори и е побеждавал с Барса 18 пъти.

Меси има и 7 загуби, но личните му показатели срещу тези съперници са впечатляващи - за 34-те двубоя той е вкарал цели 26 пъти и е направил 6 асистенции. Безспорно една от любимите му жертви е Арсенал. Един от малкото му голове с глава пък идва в онзи финал от 2009 година срещу Манчестър Юнайтед.

Вижте видеото по-долу и се насладете на представянето на Меси срещу английските топ отбори. Мнозина приеха това и като сигурно доказателство, че при евентуален трансфер в отбор от Висшата лига, аржентинецът всъщност ще се представя на познатото високо ниво.

A как Реал Мадрид на Жозе Моуриньо тероризираше Лионел Меси на максимум (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички