Шави втрещи всички с коментара си за това кой би бил добър треньор на Барселона


Шави втрещи всички с коментара си за това кой би бил добър треньор на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1753 0

Легендата на Барселона и испанския национален отбор Шави Ернандес шокира всички привърженици на каталунците с коментара си за това кой би бил добър избор за треньор на Барселона.

Самият Шави често е спряган за бъдещ старши треньор на клуба, в който прекара голяма част от живота си, но той винаги е отхвърлял подобни твърдения, тъй като смята, че все още има доста да учи в треньорската професия, преди да поеме толкова голям клуб.

Днес обаче испанецът шокира всички фенове на Барса с коментар пред "Suddeutsche":

„Льов е страхотен треньор. Той налага искрящ и атакуващ футбол. Освен това е световен шампион. Льов помогна на Германия да развие различно разбиране за футбола, което много ми напомня на философията, която изповядва Испания и Барселона. Той ще се впише в Барселона заради разбиранията си и характера си.“ - заявява Шави пред изданието.

Наскоро стана ясно, че Йоахим Льов ще напусне Бундестима след края на ЕВРО 2020 и спекулациите за неговото бъдеще се засилиха. До скоро се твърдеше, че той е фаворит да наследи Зинедин Зидан в Реал Мадрид и дори е започнал да взима уроци по испански език.

А къде се вписва Гарет Бейл в плановете на Кралския клуб, можете да разберете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички