Барселона с най-доброто срещу Реал Мадрид, капитанът посочи силните страни на "кралете"


Барселона с най-доброто срещу Реал Мадрид, капитанът посочи силните страни на "кралете"
Снимка: Getty Images

1579 0

Барселона ще гостува символично на Реал Мадрид в неделя от 21 часа българско време във финала на Суперкупата на Испания, който ще се проведе в Саудитска Арабия. 

Приближеният до каталунците журналист Габриел Санс разкри, че "блаугранас" ще може да разчита на най-добрите си играчи в поредното "Ел Класико", тъй като няма контузени и всички футболисти са на разположение на Шави.

Междувременно най-опитният и самият лидер на Барселона - Серхио Бускетс, коментира противника си в утрешния двубой - Реал Мадрид, като капитанът сподели, че многото отбелязани голове от "викингите" са сред големите предимства на шампионите:

"Те са много добри във въздушната игра, доминират и в двете зони на играта и отбелязват много голове", обясни Бускетс силните страни на противника. 

Испанският национал сподели и очакванията си възпитаниците на Анчелоти да играят често на контраатаки в предстоящия двубой:

"Мисля, че Реал Мадрид се възползва от контраатаките. Важно е да се отбележи, че те са способни да доминират и в двете зони, без да имат водеща роля в играта", добави опитният играч.

Вижте очаквания стартов състав на Барселона, както и плановете на Шави срещу Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички