В Испания разкриха как Шави ще бори Реал Мадрид за Суперкупата + потенциалния състав


В Испания разкриха как Шави ще бори Реал Мадрид за Суперкупата + потенциалния състав
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

1975 0

Барселона и Реал Мадрид се измъчиха по време на полуфиналите за Суперкупата на Испания, но след изпълнения на дузпи заслужиха своите места на големия финал за трофея. Той е насрочен за 21:00 часа българско време в неделя и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

В Испания се постараха да обяснят по какъв начин "блаугранас" ще се опита да се противопостави на "белия балет", който спечели съперничеството между двата тима на полуфиналната фаза през миналата година.


Според журналиста Шави Мигел, старши треньора на Барселона ще излезе в потенциално 4-4-2, като дълго възстановяващият се от контузия Араухо ще стартира по десния фланг на отбраната, докато в средата ще бъдат Кристенсен и Кунде, докато отляво традиционно ще бъде Алба.


В средата на терена пък също ще оперират четирима, а по фланговете ще бъдат Де Йонг и Педри, докато Бускетс и Гави ще подсигуряват в центъра. Атаката ще бъде ръководена от Левандовски и Дембеле.


По този начин на резерваната скамейка ще останат Ансу Фати и Рафиня, като испанецът се отчете с попадение срещу Бетис за 35 минути на терена, докато съотборникът му игра 85 минути, но единствено получи жълт картон. 
Ето какво заяви Шави преди финала за Суперкупата на Испания!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички