Барселона обяви за продан "кръгла нула" от Мондиал 2022


Барселона обяви за продан "кръгла нула" от Мондиал 2022
Снимка: GettyImages

11024 0

Юношата на Барселона, който натрупа опит в представителния тим на Манчестър Сити преди да се завърне на "Камп Ноу" - Ерик Гарсия, e с изтичащо време в тима, информират медиите в Испания.

Според местното издание SPORT, испанският национал е бил обявен за продан от ръководството на Барселона и то ще изслуша оферти за играча през следващите месеци, а при липса на сделка - вероятно и през лятото. 

Дефанзивният футболист се завърна на "Камп Ноу" през лятото на 2021-ва година като свободен агент, а към този момент бива оценяван на 18 милиона, докато най-високата цена на 21-годишния футболист бива с 2 милиона евро повече в близкото минало. 

Той натрупа общо 50 срещи за представителния тим на каталунците, като в тях се отчете с гол и асистенция. Преди това със Сити записа 35 мача и асистенция, но съумя да триумфира във Висшата лига, Купата на лигата и Суперкупата на страната.

Интересно е да се отбележи, че Гарсия попадна в групата на Испания за Мондиал 2022, но така и не записа и минута по време на надпреварата. За "Ла Фурия Роха" има общо 19 срещи.

Вижте какви надежди има Ерик Гарсия за Лионел Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички