Бензема след посещението на Роналдо: Не сме се виждали


Бензема след посещението на Роналдо: Не сме се виждали
Снимка: Getty Images

3860 0

Карим Бензема бе една от ключовите фигури, която говори преди финала между Реал Мадрид и Барселона за Суперкупата на Испания. Поредното "Ел Класико" е насрочено за неделя от 21 часа българско време и ще се изиграе в Саудитска Арабия, където се провежда надпреварата в последно време. 

Французинът обаче коментира и някои по-странични теми, като посещението на Кристиано Роналдо в лагера на Реал Мадрид. Португалецът направи голяма кариера във футбола именно с "белия балет", а в изминалите седмици парафира именно в Близкия Изток и му се отвори възможност за посещение.

Впечатление направи, че бившето нападателно дуо не публикува снимка в социалните мрежи от тяхната среща и това предизвика много въпросителни за отношенията между двамата.

"Нямаме нужда от снимки, за да покажем, че сме приятели. Instagram е друг свят. Ние не се засякохме при неговото посещение. Надявам се да да го видя утре, за да си поговорим", обясни екс националът на Франция.

Той обаче сподели как смята, че се чувства Роналдо след присъединяването му към Ал Насър:

"Кристиано беше с нас вчера, мисля, че е щастлив и се надявам, че ще отбележи много голове", коментира Бензема по адрес на Роналдо, който тепърва ще дебютира за новия си тим.

Вижте какъв фурор предизвика Кристиано Роналдо в Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички