Анчелоти прогнозира хубаво дерби между Реал и Атлетико и назова най-големия успех на Диего Симеоне


Анчелоти прогнозира хубаво дерби между Реал и Атлетико и назова най-големия успех на Диего Симеоне
Снимка: Getty Images

1411 0

В събота, 25 февруари (19:30 ч. българско време) Реал Мадрид е домакин на Атлетико Мадрид в дербито на 23-ия кръг в испанската Ла Лига.

*"Белия балет" е на второ място в класирането с актив от 51 точки - осем по-малко от лидера Барселона. "Дюшекчиите" пък имат 41 пункта на четвъртата позиция!

"Добре сме. Виждам отбора си, че се намира в добра форма. Утре е специален ден. Атлети ще дойде да се бори и ще се опита да спечели. Точно както и ние, разбира се. Ще бъде хубав мач", прогнозира наставникът на Реал Карло Анчелоти на пресконференция в деня преди сблъсъка между двата столични гранда.

"След мача с Ливърпул (б.р. - реваншът от 1/8-финалите в Шампионска лига, 5:2) тимът подобри физическото си състояние - Тони Кроос, Лука Модрич, Дани Себайос... като цяло вече сме доста по-добре. Няма да има проблем да изиграем интензивен мач", допълни още опитният треньор, а след това се изказа ласкаво за колегата си Диего Симеоне:

"Харесвам го като човек, той е много честен, когато анализира мачовете. Постигнал е огромни успехи в клуба. Той успя да изгради идентичност и психическа устойчивост в Атлетико - точно това е най-големият му успех!".

*Четете последните новини около Реал Мадрид в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички