Реал Мадрид "начерта" план "Б", ако се провали с Джуд Белингам


Реал Мадрид "начерта" план "Б", ако се провали с Джуд Белингам
Снимка: Getty Images

2909 0

Реал Мадрид е спряган за един от основните кандидати за привличането на британската звезда - Джуд Белингам, през лятото. Мадридчани обаче имат готов план "Б", ако не успеят да привлекат полузащитника на Борусия Дортмунд.

Флорентино Перес е определил халфа на Лестър - Юри Тилеманс, като заместник, ако Белингам не се присъедини към "лос бланкос", твърди "Calciomercato". Мнозина твърдят, че привличането на белгиеца би било много по-лесно, тъй като на "Бернабеу" ще могат да подпишат с него със свободен трансфер през лятото.

Огромната роля на Тилеманс в Лестър

Тилеманс е ключов играч за "лисиците" през последните няколко сезона. Той има 28 мача за отбора на Брендън Роджърс през тази кампания, като може да се похвали с четири гола и една асистенция.

След като премина в Лестър от Монако през 2019 година, Тилеманс има 186 мача, в които се е отчел с 28 гола и направи 25 асистенции. Той също така е и национал на Белгия и е записал 58 участия с екипа на "червените дяволи".

Реал Мадрид обаче може да се срещне конкуренция за привличането на Тилеманс. Клубове като Арсенал и Челси също следят белгийския полузащитник.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карим Бензема се превърна в комшар за Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички