Марсело с изповед за тежкия си последен сезон в Реал Мадрид


Марсело с изповед за тежкия си последен сезон в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

8491 0

Легендата на Реал Мадрид - Марсело, наскоро напусна гръцкия колос Олимпиакос, към който се присъедини през лятото и си спомни за последната си кампания на "Сантяго Бернабеу".

Тогава той вече имаше по-второстепенна роля за Реал Мадрид и не попадаше толкова често сред стартовия състав, за което разкри, че съжалява пред Tiempo de Juego. Той сподели пред изданието, че се е чувствал ужасно от факта, че е трябвало да обяснява ситуацията, в която е поставен на сина си:

"През последния ми сезон в Мадрид знаех, че не съм титуляр и си казах: "Какво мога да направя, за да помогна"? Ужасно е да си капитан, да не играеш и да казваш на сина си, че треньорът не разчита на теб", призна бразилският национал. 

Впечатленията на Марсело от съотборниците си

Междувременно 34-годишният бек направи интересно разкритие и пред испанското издание Marca, пред което сподели за най-отличаващите се футболисти, с които е делил съблекалня в последно време на "Сантяго Бернабеу":

"Имах късмета да играя в Реал и да се срещна с най-добрите играчи. Но тези, които ме изненадаха най-много, са Лука Модрич, Тони Кроос и Родриго", изненада бранителят с избора си.

Вижте как Марсело бе посрещнат в Олимпиакос, след като напусна Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички